Videók

Szó szerint ki fog rázni a hideg, amikor meghallod, hogy a 2CELLOS zenekar, Luka Sulic és Stjepan Hauser, valamint a Londoni Szimfónikus Zenekar előadja a méltán népszerű sorozat címdalát Dubrovnik szépséges városában. Garantáltan libabőrös leszel még akkor is, ha előtte soha nem hallottál a Trónok harcáról!
Bár gyerekkorunkban a plüss maci volt a legaranyosabb játékunk, és a rajzfilmekben is talán a medve volt az egyik legszelídebb karakter, a valóságban azonban ezek az emlősök rendkívül veszélyes állatok. Annyira veszélyesek, hogy aki találkozik a vadonban egy ilyen állattal, azzal könnyen megtörténhet, hogy ezek lesznek az utolsó pillanatai az életének…
Hajózott már valaki közületek? Előfordult már veletek, hogy hatalmába vett a félelem, amikor behajóztatok a mély vízbe és egy hullám kissé megmozgatta a hajót? Nos, mit tennél abban az esetben, ha az alábbi videóban bemutatott hajóban ülnél, úszni sem tudnál? Előre annyit elárulok, hogy a hullámok itt nem csak néhány centiméteresek, hanem legalább 10 m magasak.
Majdnem 200 millióan látták ezt a videót csak a Youtube-on, és még rengetegen láthatták élő adásban a Conan O’Brien által vezetett “Late Night” című műsorban.
A testvérek korán megtanulják, hogy mindent meg kell osztaniuk ami van. A leleményesebbek pedig azt, hogy minél gyorsabbak, annál több jut nekik. Így vannak ezek a kicsi lányok is.
Megnézed ezt a felvételt, és kínodban felnevetsz.
Gyakran ütközünk nehézségekbe, mikor szeretett háziállatunkat el akarjuk vinni az állatorvoshoz. Az állatok meg vannak ijedve, gyakran betegek is és furcsa dolgokat művelnek.
Ez a hihetetlenül szerencsés nő nem mindennapi zsákmányba botlott bele, mikor a tengerparton járt. Akár úgy is mondhatnánk, hogy megütötte a jackpotot. Nem hiszed? Nézd meg, mit talált ebben a kagylóban!
Egy gigantikus tűzoltó járgányt fejlesztettek ki hazánk mérnökei, akikre méltán büszkék lehetünk, mivel eddig még nem láthattunk ehhez hasonló tudással megáldott járgányt. Sajnálatos módon a magyar híradások meg sem említették a fejlesztést, nehogy büszkék lehessünk identitásunkra. Ellenben mi bemutatjuk nektek, hogy ne csak a média agymosó híreit ismerjétek meg, hanem a valóságot is.
A Korbut forgás nem másról kapta a nevét, mint a csodálatos Olga Korbutról. Az 1972-es olimpia sztárja volt. Olyan gyakorlatot végzett el, amit előtte soha senki és ezzel legendává vált.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Videók csatornájára