Videók

Sokszor hallani, hogy ne ítéljünk a rögtön a külső alapján. Ezzel azonban az a baj, hogy amíg nem ismerünk valakit, nincs más kiindulási alapunk, mint az illető kinézete alapján véleményt alkotni. Így tett a America's Got Talent zsűrije is, amikor Kevin színpadra állt.
A Sport1 egyik műsorvezetőjének olyan rajzot sikerült összehoznia egy elemzés során, ami mosolyt csal mindenki arcára. Szerintetek egy szándékos poénról van szó, vagy ez csak a véletlen műve lenne?
Attól függetlenül, hogy mit gondolunk a tetoválásokról, el kell ismernünk, hogy a tetoválóművészek igazán tehetséges emberek.
Amy Hill és családja egy gyönyörű tanyán élnek, a kanadai Nova Scotia területén elhelyezkedő Snowy River nevű helyen.
A filmben szereplő német juhász kutya, Apolló egy kicsit agresszívabban fejezi ki azt, ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy ő szeretné. Kérdezzék csak meg gazdáját, milyen nehéz nemet mondani a kutyának, amikor ennivalót kér.
Ez a rally versenyző, Jeremy Foley, szó szerint kétszer született meg. Másodjára akkor, amikor egy rally versenyen, a Colorado államban található Pikes Peak-en rendezett versenyen egy kanyarban úgy elszállt, mint a győzelmi zászló.
Ez az ausztrál férfi nem máshol, mint egy metróvagonban kérte meg a párja, Hannah kezét, mivel mintegy tíz évvel korábban ott ismerkedtek meg egymással.
Manapság már szinte egyetlen lépést sem tehet az ember, hogy ne fusson bele hírességekbe, ők szerepelnek a TV-ben, közösségi médiában, híroldalakon, plakátokon. Ha érdekel egy celebről bármi információ, csak rákeresel a nevére és máris rengeteg adatot, képet találsz róla.
A kutyákat is megviseli a nyári nagy meleg, ezért ha tehetik ők is szeretik vízparton tölteni idejüket. A videóban látható kutyusnak már nagyon melege volt a házban, ezért megkérte a gazdáját, hogy nyissa ki az ajtót neki. Figyeld mit csinál, mikor ez megtörtént.
Ez a remek animáció bemutatja, hogy mi játszódik le a gyermek születésekor, hogyan préselődik ki a baba azon kicsi(nek tűnő) nyíláson. Minden tiszteletem a szülő nőké!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Videók csatornájára