Szövegek

Kinek van elsőbbsége az alábbi ábrán látható körforgalomban? A rendőrök szerint ez az egyik legkényesebb helyzet, amivel egy autóvezető találkozhat…
Időtlen kérdés: hol kezdődik az iskolák felelőssége és hol végződik? Miért fontos ez? Hiszen sok dolgot a szülőktől kell(ene) megtanulni a gyerekeknek, minden másra pedig ott vannak az erre szakosodott tanárok, de sajnos sok szülő nincs tisztában sem az iskola, sem a saját felelősségével ilyen téren.
Egy fiatal édesanya, Vivienne Wardrop bevásárolni indult, és magával vitte a kisfiát, Logant is. Hamar bevásároltak, szerencsére a gyerek is jól tűrte, amikor azonban hazaértek, akkor látta az anya, hogy Logan kissé furán viselkedik.
4 éve tartott a kapcsolat, amikor összeköltöztek. Hamar kiderült, hogy a férfi barátnője nem bírja elviselni a barátja kutyáját, Mollyt. Ezért választás elé állította a férfit: ő megy, vagy a kutya. A férfi töprengett, majd ezt a hirdetést adta fel:
Kevés ember van, aki ne szeretné a tél egyik legfinomabb eledelét, a kocsonyát. Nemrég azonban az is kiderült róla, hogy nem csak finom, de ez az egyik legegészségesebb elkészítési formája a húsnak.
Átlag fölötti az IQ-d, ha megtalálod a képen rejtőzködő hölgyet!
Egy őszinte nő nem kertel, nem titkolózik, hanem kimondja, amit gondol. Ezzel sok férfi nem tud mit kezdeni. Hogy mégis miért, íme 10 ok.
Azoknak, akiknek zöld a szemük, nagyon különleges és varázslatos emberek. A lakosság mindössze 2 százalékánál figyelhető meg ez a szemszín.
A fogasztói magatartás tartja életben a gazdaságot, szokták mondani. A válság idején azt mondták, a nők, akik nem bírják ki vásárlás nélkül, ők azok, akik kihúzzák majd a világot a válságból. De miért is vásárolunk ennyit? Mekkora örömöt okoz nekünk az a rengeteg holmi, amit otthon felhalmozunk?
A fejtörők jelentik az egyik legjobb módját annak, hogy karban tartsuk az elménket! Gondolkozz el ezen a feladványon és írd meg kommentben a válaszod!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Szövegek csatornájára