Képek

Az tény, hogy nehéz olcsó és jó szakembert találni, de azért elképesztő, hogy ennyire agyatlan emberek munkát mernek vállalni.
Gonosz dolog ezeken a képeken mosolyogni, nyilvánvaló, hogy szegény macskák teljesen le vannak dermedve, amikor rájönnek, hogy bizony az állatorvosnál kötöttek ki... Pedig a gazdi azt mondta, hogy csak rokonokhoz mennek látogatóba, ugye. Ettől függetlenül ezeket a képek roppant viccesek, ahogy a rémült állatok mindent bevetnek, hogy megússzák az állatorvost! :)
Ezek az emberek méltán jelentkezhetnek a Darwin díjra! Nekem már attól kalapál a szívem, hogy végignézem ezeket a képeket! Persze felmerül a kérdés, hogy mindez csak hatalmas golyók kérdése, vagy épp teljesen eszement emberekről van szó, de az biztos, hogy elképesztő képek ezek! Nem is szaporítom tovább a szót, görgess tovább a képekért!
Ezek az emberek annyira égtek a vágytól, hogy kiposztolhassanak egy jó képet magukról, hogy a nagy izgalom közepette a hátteret elfelejtették megnézni. Pedig meg kellett volna, ez alapszabály fényképezésnél, nem? Nos, mindegy, legalább van min nevetnünk! :)
A Föld mélyén rejtőzködő dolgokról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, bármi is legyen az. Ha egy földönkívüli civilizáció inváziót akarna végre hajtani, elég lenne, ha elfoglalná azt a rengeteg barlangot, ami a talpunk alatt húzódik keresztül-kasul a bolygón, észre se vennénk.
Ez a férfi annyira szerencsés, hogy a hobbijának és a munkájának egyformán élhet. Alex MacLean pilóta, és fotós is egyben. A magasból készített felvételeitől leesik az állad. A Földön rengeteg szépség nem tud kibontakozni, ami madártávlatból teljes valójában látható.
Figyelmeztetünk, ezek a tippek nem működnek a való életben, senki ne próbálja ki őket. Soha. Mi szóltunk! :)
Úgy gondolod, hogy nem vagy elég ügyes a konyhában? Nos, ne izgulj! Ha ez vigasztal, akkor van nálad rosszabb is! Minden csak nézőpont és összehasonlítás kérdése, ugye. Nézd meg ezeket a konyhai alakításokat például, egy-kettő kisebb baki csak, de azért vannak totális katasztrófák is, amik már-már rémálomba illőek! :)
Mit tehetünk a kemény, hideg időjárás ellen? Jól szigetelő ablakok, szigetelt ház, megfelelő fűtési rendszer stb… Ugye, hogy az üvegházhatásra eddig te sem gondoltál?
2016 januárjában, egy dán segélyszervezet tagja, Anja Ringgren Lovén, Nigéria utcáit járta, amikor egy éhező gyermeket talált, akit kevés választott el a haláltól. Találkozásukat egy borzasztó fénykép örökítette meg, ahogy a vézna kis gyermek issza a vizet, amivel segítője kínálta. Mi történt egy évvel később? Következzen egy csodás történet, hogyan kapott ez a kisfiú egy új esélyt az élettől.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Képek csatornájára