Képek

A túra világbajnokságon résztvevő svéd csapat tagjai az Adventure Racing World Championship-en vettek részt Ecuador legmélyebb dzsungeleiben. Aztán egy alkalommal egy kóbor kutyába futott bele a csapat...
Ismét az évnek az az időszaka van, amikor a Sony bemutatja azokat a fényképeket, amik a világ legnagyobb fotó pályázatán szerepelnek. A résztvevők között profik és amatőrök egyaránt szerepelnek. Az alábbiakban a legjobbnak vélt képek közül válogattunk.
Nem tudom, hogy ezek az állatok ennyire rugalmasak, vagy csak teljesen elkényelmesedtek az adott pozícióban, azért tűnnek úgy, mintha megolvadtak volna, de azt hiszem felesleges az okokat tovább keresni, inkább nézd meg a képeket velünk és mosolyogj egy jót! :)
A globális felmelegedés következtében olvadnak a jégtakarók, gleccserek és fagyott területek. Ez tengerszint emelkedést, a gleccserek táplálta folyók mentén szárazságot, ivóvízhiányt eredményez. A tundra olvadása metánt szabadít fel. Növekszik a föld hőelnyelése, ami további melegedést jelent.
A férfi egy dobogót készített, alatta elfér az ágy, amit csak alváshoz kell kihúznia. Felül pedig egy kényelmes dolgozószoba várja, amikor hazatér. Nézd meg, milyen szuperül alakította át a lakója!
Gyermekkorunk nagy kedvencére emlékeztek még? Ne áruljátok el rögtön mi látható a képen, hadd gondolkodjon egy kicsit a fiatalabb generáció is!
Parks Grelecki története a feltétel nélküli szeretetről szól. A kisfiú 2008-ban született, vízfejjel. Ez a betegség, mint ahogy a neve is jelzi, azt jelenti, hogy az agyban az agyvíz felszaporodik és ettől a fej mérete jelentősen megnövekszik.
Vicces jelmezbe öltözni, az egyik legszórakoztatóbb dolog a világon. De babákat felöltöztetni még jobb! Ezek a szülők tudták, hogy gyerekükhöz milyen jelmez illik legjobban. Amikor felöltöztették, ordítva nevettek rajtuk.
Az tény, hogy nehéz olcsó és jó szakembert találni, de azért elképesztő, hogy ennyire agyatlan emberek munkát mernek vállalni.
Gonosz dolog ezeken a képeken mosolyogni, nyilvánvaló, hogy szegény macskák teljesen le vannak dermedve, amikor rájönnek, hogy bizony az állatorvosnál kötöttek ki... Pedig a gazdi azt mondta, hogy csak rokonokhoz mennek látogatóba, ugye. Ettől függetlenül ezeket a képek roppant viccesek, ahogy a rémült állatok mindent bevetnek, hogy megússzák az állatorvost! :)

Oldalak

Feliratkozás RSS - Képek csatornájára